Viktig information om coronaviruset
Sök 9 Fordon till salu

Välkommen till Logart Bil

På Logart Bil hittar du alltid ett brett utbud av Fords person- och transportbilar, både nya och begagnade och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Behöver du byta bil och ställer krav på personligt bemötande som sträcker sig från första kontakt genom service och reservdelar kan du känna dig trygg hos oss. Är du privatperson, transportbilskund eller tjänstebilskund – du är alltid viktig för oss. Utöver våra ambitioner att du ska trivas med oss på Logart bil erbjuder vi en rad tjänster före, under och efter köpet.


 • Service

  Service hos Logart Bil - Allt som rör din bil finns hos oss under ett och samma tak. Genom att lämna bilen till oss på Logart Bil kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Utöver vårt Service- och Skadecenter där vi utför Originalservice och reparationer utför vi en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, däckhotell/hjulskifte, nya sommar och vinterdäck, byta vindruta och mycket annat. Allt som rör ditt bilägande bokar du enkelt direkt här på hemsidan.

  Boka service


 • Öppettider


  Bilförsäljning  
  Måndag - fredag kl. 09.00–17.00
  Lördag Stängt

  Verkstad
  Måndag - fredag kl. 08.00–16.00
  Lördag Stängt 


 • Kontakta oss Boka provkörning


 • Ford Go Electric

  Nu står Ford inför ett stort skifte av alternativa drivkällor. De kommande åren kommer Ford att presentera flera elektriska- och hybrid fordon. Häng med oss och Ford på den elektriska vägen. Här kan ni följa Fords elektrifiering av bilparken. 

  Läs mer


 • Customer Viewpoint


  "Trevligt bemötande av kunder, väldigt professionella."
  - En Ford Focus-ägare

  Visa omdömen
 • Customer Viewpoint


  "Trevlig personal + att de verkar vilja göra sitt bästa i alla situationer, både på service och försäljnings avdelningen."
  - En Ford Mondeo-ägare

  Visa omdömen
 • Customer Viewpoint


  "Fick skjuts till jobbet när bilen lämnades, och när bilen var klar så levererades den till jobbet. Fakturan skickades hem, så allt fungerade väldigt smidigt."

  - En Ford Kuga Vignale-ägare

  Visa omdömen
Villkor Datasäkerhet Karriär