JAC Service

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till Logart Bil med din JAC. 

Vi har flera års erfarenhet med elbilar och genom att välja en auktoriserad JAC-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver. 

Du får alltid bästa omhändertagande vid varje servicetillfälle då våra tekniker har tillgång till fabrikens senaste tekniska information, rätt verktyg, rätt reservdelar och har genom vårt omfattande utbildningsprogram rätt kompetens att på allra bästa sätt ta hand om din bil! 

För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer att serva din bil hos en auktoriserad JAC-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart JAC original reservdelar som är godkända av fabriken används. 

Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat. Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle då den förnyas. 

Vi erbjuder också möjlighet för dig att boka tid för rekond av din bil när du väl har den här på service. 

Gör ett klokt val och serva din bil hos Logart Bil.

Boka service Kontakta ossErbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Logart

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Logart