Tillbehör

Vi har ett brett sortiment av tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din bil efter just dig och dina behov. I vår tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker. Vi har allt från praktiska lastlösningar till snygga stylingpaket, smart navigationsutrustning och sportiga aluminiumfälgar. Samtliga produkter är noga utvalda för att leva upp till våra höga kvalitetskrav samt maximal säkerhet och prestanda. 

Utvalda tillbehör


 • Aluminiumfälgar

  Ändra utseendet på din bil med vårt utbud av fälgar. Sportigt, målmedvetet eller elegant – vad du än väljer kan du lita på att de har tillverkats enligt högsta standard och av de finaste materialen. Dessutom har de utsatts för långtidstester för att vi ska vara säkra på att du håller dig säker på vägen. Och eftersom varje fälg röntgas för att kontrollera att det inte finns några defekter, kan du vara säker på att våra aluminiumfälgar är lika bra som de ser ut.


 • Bagagemattor

  Våra bagagerumsmattor är skräddarsydda för att passa din bil. De är gjorda för krävande användning, de håller bagageutrymmet rent och torrt och skyddar golvet och inredningen.


 • Dragkrok

  Våra dragkrokar är testade och utformade för att uppfylla alla lagkrav och våra egna stränga krav. Omfattande tester ger dig tryggheten att dragkroken till fullo motsvarar bilens säkerhet och kommer att hålla lika länge som din bil. Vår infällbara dragkrok kan lätt döljas under bilens stötfångare så att du inte behöver ge avkall på styling och utseendet på bilen.


 • LADDBOXAR

  Vad som är rätt laddbox för just dig beror på flera faktorer, exempelvis vad du har för modell, hur ditt boende ser ut och vad du har för körmönster. Men att ha en laddbox hemma är generellt det snabbaste och enklaste alternativet att ladda din plug-in eller elbil. Vi samarbetar med flera laddbox-leverantörer som har flera märken i sitt sortiment. Givetvis erbjuds också installation. En laddbox-installation går oftast snabbt och hanteras alltid av en behörig installatör. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt laddbox.


 • Takräcke och takbox

  Våra takräcken är nyckeln till att montera utrustning på taket. De är lätta att montera och låsbara för säkerhetens skull och kan kompletteras med olika lasttillbehör. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för att lasta på taket frånThule ®. Bland annat takboxar, skidhållare, cykelhållare som enkelt och säkert monteras på din bil.


Kontakta ossErbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Logart

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Logart